• Welkom bij Grasmarkering.nl

  • 06 - 2474 9897

Winkelwagen

Markeerwagens - Grasmarkering

Markeerwagens

Markeerwagens

Grasmarkering.nl levert diverse types markeerwagens, geschikt voor het aanbrengen van zowel kant en klare als geconcentreerde markeerverf. De markeerwagens zijn te koop, te huur of op afbetaling en altijd uit voorraad leverbaar. De verschillende types lijnmachine zijn gemakkelijk in gebruik. De markeerwagens zijn zo stabiel dat ze heel strakke lijnen trekken, zelfs op ongelijke grond.

Je zult na gebruik van een markeerwagen van Grasmarkering niet meer anders willen. De kalkmachine is in te stellen om zowel van voren als langs zij de markeerverf te verspuiten. Het voordeel van langs zij verspuiten van de lijnenkrijt is dat je niet met je schoenen door de witte lijn loopt. Het voordeel van het aan de voorkant spuiten van de krijt is dat je recht over de lijn rijdt wat het erg makkelijk maakt bij het overtrekken van de belijning omdat je zo makkelijker kunt richten.

De meest rechte belijning zul je aan brengen door gebruik te maken van deze kalkmachine, dit kom door de stabiele ligging van deze brede lijnmachine. De grote wielen die op de markeerwagen zijn gemonteerd zorgen ervoor dat het voortduwen heel licht gaat.

Onze producten

Electro markeerwagen

1.250,00 excl. btw

Electro markeerwagen

1.250,00 excl. btw

Markeerwagen geschikt voor alle type markeerverf
Elektrisch – 20 liter opslagtank

Markeerwagens

Markeerwagens

De lijnmachine van is volledig elektrisch, de hoge druk waterpomp wordt door middel van een 12 volt accu aangedreven wanneer u de aan en uit schakelaar op de duwstang bedient. Door het verwisselen van de spuitnozzel kun je kiezen om de kant en klare, klaar voor gebruik markeerverven of de geconcentreerde belijningsproducten te gebruiken in deze krijtwagen. De nieuwste machine is voorzien van een druk regelkraan welke gemakkelijk te bedienen is door er handmatig aan te draaien. Hoe hoger de druk, hoe mooier en wittere lijn je aanbrengt.

Bestellen en contact

Wil je graag de sportveldbelijning producten bestellen dan kan dat in de webshop of neem contact op via de e-mail of telefonisch. wil je liever eens een vrijblijvende demonstratie van onze belijningsproducten dan kun je contact opnemen via info@grasmarkering.nl.