• Welkom bij Grasmarkering.nl

  • 06 - 2474 9897

Winkelwagen

Over ons - Grasmarkering

Over ons

Wij van Grasmarkering.nl zijn al jaren actief in de wereld van sportveldbelijning en zijn een totaal leverancier die graag voor u klaar staat.
Waar het voor andere ophoud bij het leveren van producten verzorgen wij een full-service, zorgen wij altijd voor een perfect eindresultaat en dat uw sportveld er op en top bijligt.

“De oprichter Jordy Hagen”

Door ons steeds te verdiepen in wat de klant vraagt, werken wij altijd aan het verbeteren van onze producten en het uitbreiden van ons assortiment.
Zo werd er vroeger nog met droge kalk belijnt, maar vandaag de dag wordt er belijnt met verschillende sproeisystemen voor vloeibare markeerverven.
Wij gebruiken markeerverven die moeten worden aangelengd met water, maar ook producten die direct klaar voor gebruik zijn. Daarnaast zijn onze markeerverven in meerdere kwaliteiten wit en diverse andere kleuren verkrijgbaar. Ik merk dat er steeds meer vraag is naar een full service, en dat bieden wij.

Wilt u graag een demonstratie van onze producten?
Of wilt u uw veld opnieuw uitgemeten en uitgezet laten worden?
Is er eenmalige hulp nodig bij het uitvoeren van het belijnen of moet dit iedere week uitgevoerd worden? Wij zorgen altijd voor een oplossing!
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zijn er nog nieuwe ontwikkelingen?

De laatste ontwikkeling is het uitzetten van sportveldbelijning met een GPS systeem, ook wel robotbelijning. Deze systemen zijn opkomend en nog ontwikkeling, maar ik ben erg enthousiast over de manier die wij binnenkort kunnen introduceren.