• Welkom bij Grasmarkering.nl

  • 06 - 2474 9897

Winkelwagen

Toebehoren - Grasmarkering

Toebehoren

Grasmarkering.nl heeft alle benodigdheden en toebehoren voor het markeren, uitzetten en uitmeten van sportvelden in het assortiment. Ook leveren we onderdelen voor ieder type markeerwagen. Moet de markeerwagen worden voorzien van een nieuwe 12 volt accu of batterij? Is het tijd voor een nieuwe band een nieuwe velg of een compleet wiel? Grasmarkering levert alle onderdelen voor ieder type kalkwagen.

Toebehoren

Denk dan aan een aan/uit schakelaar, nieuwe slangen, handvatten, diverse spuitdoppen of ook wel nozzel genoemd. Alle onderdelen voor elk type kalkwagen zijn leverbaar. Wij zij dé leverancier van alle benodigdheden die nodig zijn voor het uitzetten van de sportveldbelijning het gras. Denk aan een meetwiel om de afstanden uit te meten tussen de verschillende markeerpunten of aan markeerpluimen om de vaste maten in het grasveld te markeren, zo voorkom je dat er opnieuw moet worden uitgemeten wanneer de grasmaaier alle belijning heeft weggemaaid.

Wil je graag ieder week strakke lijnen dan is het handig om de handhaspel van grasmarkering te gebruiken met daarop 350 meter spankoord. Gebruik deze om de lijnen wekelijks perfect recht aan te brengen op het gras.

Onze producten

Hand haspel

65,00 excl. btw

Hand haspel

65,00 excl. btw

Handige haspel voor het oprollen van spankoord.

Handyliner

250,00 excl. btw

Handyliner

250,00 excl. btw

Markeerpluimen per 25 stuks

130,00 excl. btw

Wit – Geel – Rood – Blauw

Meetlint 100 meter

70,00 excl. btw

Meetlint 100 meter

70,00 excl. btw

Meetwiel

160,00 excl. btw

Meetwiel

160,00 excl. btw

Reiniger 10 liter

57,00 excl. btw

Reiniger 10 liter

57,00 excl. btw

Sterke reiniger t.b.v. het reinigen van markeerwagens en onderdelen.

Spankoord versterkt

65,00 excl. btw

Spankoord versterkt

65,00 excl. btw

Rol 500 meter.
Versterkt met ijzerdraad.

Toebehoren

Bestellen

Bestel alle toebehoren met betrekking tot sportveldbelijning het goedkoopst in de webshop van grasmarkering.nl of mail naar info@grasmarkering.nl of neem telefonisch contact op, deze informatie vind je onder het kopje contact op de website.